Om mig

Jag heter Sebastian Karlsson, jag är född i Indien men jag växte upp i Skåne och kan bara prata svenska eftersom jag har svenska föräldrar, jag är adopterad haha.

Min uppväxt har varit ganska bra, jag har alltid känt att jag har passat in, har haft vänner och så. Det enda dåliga var att jag inte bodde i Malmö eller Helsingborg eller någon stad, jag bodde i en liten ort och det begränsar vad man kan göra på fritiden :/

Mest så var jag med mina vänner, vi var hemma hos varandra, var ute, spelade fotboll, kollade på filmer och spelade spel. Men en grej som påverkade mig mest var att spela, inte fotboll men datorspel. Det gjorde mig ”närmare” och mer intresserad i datorer, jag började spela mer och mer och det gjorde mig bättre på det. I början kanske jag inte kunde så mycket, om det uppstod ett problem så fick jag fråga någon som visste hur man kunde lösa det, men sedan så kunde jag lösa lite mindre problem, jag lärde mig mer och mer och till slut så kunde jag fixa det mesta.

Men jag lärde mig även lite kod och så, inget svårt, bara läsa av och förstå. Sen flyttade jag till lätta program och liknande, jag tyckte att det var roligt så jag fortsatte med det. Till slut så insåg jag att det var det jag ville hålla på med. Och nu så jobbar jag för ett stort företag i Indien, Mumbai för att vara mer specifik.